preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
LIJEČNIK U ŠKOLI

ŠKOLSKA MEDICINA DELNICE

Nadležni školski liječnik:

Anita Mihelčić- Vidmar, specijalist šk. med.

Mob:  091 132 03 89

Potpisane suglasnosti djeca donose sa sobom na cijepljenje.

 

Kalendar
« Srpanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

VAŽNO !!!!
Broj posjeta
Ispis statistike od 4. 3. 2011.

Ukupno: 299158
Ovaj mjesec: 191
Ovaj tjedan: 139
Danas: 22
VIJESTI

Domaćinstvo u OŠ Skrad

Već nekoliko godina, u našoj školi postoji Domaćinstvo kao izvannastavna aktivnost. Voditeljica aktivnosti je učiteljica razredne nastave Matina Jakovac. Domaćinstvo od ove školske godine djeluje i u PŠ Kupjak pod vodstvom učiteljice Nikoline Kosanović.

Domaćinstvo se bazira na temama o obitelji, kulturi stanovanja, kulturi odijevanja i ponašanja, zdravlju, zaštiti okoliša, odgovornom ponašanju i sl.


Cilj aktivnosti je upoznavanje učenika s praktičnim vještinama koje će im koristiti u svakodnevnom životu, od pripreme jednostavnih jela (voćna salata, palačinke, fritule, zdravi sendviči) do spremanja zimnice, pečenja kolača, šivanja i izrade ukrasnih predmeta, sadnje, presađivanja i uzgajanja cvijeća. Kroz aktivnost se razvija i fina motorika, spretnost, preciznost, razvijaju se radne navike, potiče se i razvija pozitivno raspoloženje, mašta i kreativnost.

Aktivnosti se najčešće realiziraju u učionici, školskom dvorištu, domaćinstvu i školskoj kuhinji. Tijekom školske godine pripremaju se aktivnosti koje se prezentiraju u školi povodom obilježavanja raznih praznika, projekata, natječaja i razrednih priredbi.

Učenici s oduševljenjem dolaze na sat te s nestrpljenjem očekuju svaki zadatak. Svatko od njih ulaže veliki doprinos pri obavljanju određenih zadataka. Zadovoljstvo i osmijeh na licima učenika govori sve!

 

Pripremila: Matina Jakovac

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: ANAMARIJA DIKLIĆ   datum: 7. 3. 2022.

FACEBOOK ŠKOLE

Učenička zadruga ''POŠTERKANAC''

Voditeljica udruge: Mihaela Majnarić Štimac i ravnateljica Vesna Pintar - Grgurić

Učesnici: učenici Osnovne škole Skrad

Priloženi dokumenti:
Ucenicka zadruga (video).mp4


Korisni linkovi

AAI@Edu.hr - nakon RE


OBAVIJESTI

Školski odbor  održati će se 11.7.2022. od 12:00 do 19:00 elektronskim putem.

 

Učiteljsko vijeće - 

RV razredne nastave -

RV predmetne nastave - 

 

 

 

 


VIDEO URADCI

COVID 19 PREPORUKE

Video poveznica o postupku samotestiranja djece: LINK

VAŽNO!!!!

 

u svezi s primjenom modela ukidanja samoizolacija u osnovnim i srednjim školama uz provođenje dobrovoljnog samotestiranja učenika, ovim putem upućujemo kako je od petka, 18. ožujka 2022. potrebno provoditi ovu mjeru samo u slučaju pojave pozitivnog rezultata testa na SARS-COV-2 u razrednom odjelu.

Do sada ste podijelili pet brzih antigenskih testova na SARS-CoV-2 po učeniku te procjenjujemo da su većinom iskorištena četiri, a jedan preostali test po učeniku trebao bi se iskoristiti u slučaju pojave pozitivnog rezultata testa na SARS-COV-2 u razrednom odjelu.

Školama je distribuirana dodatna količina brzih antigenskih testova koja se trebala koristiti  u slučaju pojave pozitivnog rezultata testa u razrednom odjelu.

Nakon iscrpljenja zaliha upućujemo  vas da se škola obrati i zatraži dostavu nove količine SARS-CoV-2 brzih antigenskih testova, i to maksimalno 10% od ukupnog broja učenika u odgojno-obrazovnoj ustanovi. Molimo da se škole izravno jave kontakt osobama po županijama zaduženim za distribuciju testova unutar pojedinih županija koji su vam dostavljeni ranije.

Dakle, mjeru dobrovoljnog samotestiranja učenika na SARS-COV-2 brzim antigenskim testova od petka, 18. ožujka 2022. godine potrebno je provoditi samo u slučaju pojave pozitivnog rezultata testa na SARS-COV-2 u razrednom odjelu.


NATJEČAJI

ZAPOŠLJAVANJE

ZA UČITELJE

Tražilica
preskoči na navigaciju