preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
LIJEČNIK U ŠKOLI

ŠKOLSKA MEDICINA DELNICE

Nadležni školski liječnik:

Anita Mihelčić- Vidmar, specijalist šk. med.

Mob:  091 132 03 89

Potpisane suglasnosti djeca donose sa sobom na cijepljenje.

 

Kalendar
« Srpanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

VAŽNO !!!!
Broj posjeta
Ispis statistike od 4. 3. 2011.

Ukupno: 299159
Ovaj mjesec: 192
Ovaj tjedan: 140
Danas: 23
Riječ ravnateljice

Poštovani učenici, roditelji, učitelji te ostali posjetitelji naše web stranice!

 

Svi djelatnici ove naše male, goranske škole, OŠ Skrad trude se i zalažu da nam svima bude ugodno, da se međusobno razumijemo i pronađemo najbolje moguće rješenje za sve što nam se nađe na putu… te da sve prepreke što bolje svladamo.

Na prvom mjestu, uvijek su nam učenici kojima nastojimo pružiti razumijevanje i podršku, sigurnost i povjerenje, vjerujemo u njih i njihov uspjeh, a svaki učitelj najbolje što zna i može nastoji potaknuti interes za usvajanjem nastavnog gradiva. Cilj nam je naše učenike osposobiti  za cjeloživotno učenje…učenje za život. Prijateljstvo i druženje također je nešto što naše učenike veseli te im omogućuje sretno odrastanje, a u našoj školi pozitivne energije, pjesme, plesa i prijateljstva ne nedostaje!

         Svim roditeljima vrata Škole su otvorena za razgovor, dogovor, razmjenu mišljenja, pomoć na obostrano zadovoljstvo.

          Putem web stranice pravovremeno ćemo sve učenike, roditelje i ostale posjetitelje informirati o našem radu, uspjesima, napretku te važnim obavijestima.

         Prisjetimo se svi svoga školovanja, prijatelja, osmijeha, ljubavi i druženja. S pravom možemo reći „Od kolijevke pa do groba, najljepše je đačko doba“.

 

 

Ravnateljica: Vesna Pintar-Grgurić, dipl.uč.izv.savj.

Naša škola u medijima

https://we.tl/t-XESHMqf69z - suradnja s PINS-om, Skrad

https://www.youtube.com/watch?v=S8sNG5VAuGE - Učilica Kanala Ri (predstavljanje projekta ''Umrežimo s(v)e'' koji se provodio u našoj školi)

FACEBOOK ŠKOLE

Učenička zadruga ''POŠTERKANAC''

Voditeljica udruge: Mihaela Majnarić Štimac i ravnateljica Vesna Pintar - Grgurić

Učesnici: učenici Osnovne škole Skrad

Priloženi dokumenti:
Ucenicka zadruga (video).mp4


Korisni linkovi

AAI@Edu.hr - nakon RE


OBAVIJESTI

Školski odbor  održati će se 11.7.2022. od 12:00 do 19:00 elektronskim putem.

 

Učiteljsko vijeće - 

RV razredne nastave -

RV predmetne nastave - 

 

 

 

 


VIDEO URADCI

COVID 19 PREPORUKE

Video poveznica o postupku samotestiranja djece: LINK

VAŽNO!!!!

 

u svezi s primjenom modela ukidanja samoizolacija u osnovnim i srednjim školama uz provođenje dobrovoljnog samotestiranja učenika, ovim putem upućujemo kako je od petka, 18. ožujka 2022. potrebno provoditi ovu mjeru samo u slučaju pojave pozitivnog rezultata testa na SARS-COV-2 u razrednom odjelu.

Do sada ste podijelili pet brzih antigenskih testova na SARS-CoV-2 po učeniku te procjenjujemo da su većinom iskorištena četiri, a jedan preostali test po učeniku trebao bi se iskoristiti u slučaju pojave pozitivnog rezultata testa na SARS-COV-2 u razrednom odjelu.

Školama je distribuirana dodatna količina brzih antigenskih testova koja se trebala koristiti  u slučaju pojave pozitivnog rezultata testa u razrednom odjelu.

Nakon iscrpljenja zaliha upućujemo  vas da se škola obrati i zatraži dostavu nove količine SARS-CoV-2 brzih antigenskih testova, i to maksimalno 10% od ukupnog broja učenika u odgojno-obrazovnoj ustanovi. Molimo da se škole izravno jave kontakt osobama po županijama zaduženim za distribuciju testova unutar pojedinih županija koji su vam dostavljeni ranije.

Dakle, mjeru dobrovoljnog samotestiranja učenika na SARS-COV-2 brzim antigenskim testova od petka, 18. ožujka 2022. godine potrebno je provoditi samo u slučaju pojave pozitivnog rezultata testa na SARS-COV-2 u razrednom odjelu.


NATJEČAJI

ZAPOŠLJAVANJE

ZA UČITELJE

Tražilica


preskoči na navigaciju